Accommodatie

Onderstaand zetten wij met trots onze accommodatie als volgt uitéén:

Stallen:
Totaal telt onze vereniging 49 stallen, waarvan; 37 paardenstallen met een afmeting van: circa 3x3 meter en 6 ponystallen met een minimale afmeting van: circa 2.75 x 2.75 meter en 6 containerstallen.

Hooi- en stro bargen:
Opslag voor hooi-en stro, wat naar behoefte dagelijks gebruikt kan worden.

Voerhokjes:
Deze bevinden zich op verschillende locaties en zijn bestemd voor opslag harnachement en voer.

Kantine:
In onze gezellige kantine kunt u op onderstaande openingstijden een hapje en een drankje nuttigen. De kantine geeft uitzicht op zowel de binnen-als de buitenbak.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag:19:00 – 22:00 uur
zaterdag:10:00 – 19:00 uur
zondag:12:00 – 18:00 uur

Binnenbak:
In zomer 2010 is deze bak geheel vernieuwd, met nieuwe boarding en nieuw sproei systeem. Afmeting: 20x40 meter en beschikt over een prima bodem welke in 2016 vernieuwd is en goede verlichting.

Buitenbak:
In het voorjaar van 2014 is deze bak geheel vernieuwd. Afmeting: 20x60 meter en beschikt over een prima bodem en goede verlichting. Tevens is de buitenbak voorzien van een eb-en vloedsysteem, waardoor er ook na slecht weer gereden kan worden.

Longeercirkel:
Ideale bak om je paard aan het werk te zetten, is goed omheind en beschikt over een goede bodem.

Paddocks / Losgooibakken:
Fijne bakken (totaal 3) met een zandbodem om tijdens het uitmesten je paard of pony in te stallen. Tevens zijn deze bakken ideaal om je paard of pony lekker te laten rollen/rennen etc. of om met je paard te kunnen spelen

Mestput:
In deze put kan het mest uit de stal afgevoerd worden (alléén stro). Voor overige bodembedekkers gelden andere regelingen wat betreft afvoeren.

Overdekte Spuitplaats:
Voorzien van (tot nu toe) alleen koud water.

Solarium:
De infraroodlampen zijn ideaal om je paard sneller te laten drogen na een training of na het wassen. Ook kan het worden gebruikt voor stijve spieren of blessures.