Verplichtingen

Alle stalhouders en/of rijdende leden zijn verplicht tot het uitvoeren van corvee-diensten.

Hierdoor blijft onze accommodatie gewaarborgd en de kosten relatief laag. De corveediensten bestaan uit bak- en erfcorvee, stalcorvee, hooi- en strobargcorvee, wedstrijdcorvee en kantinedienst en zijn opgedeeld in groepen die continue rouleren.

Bak en erf corvee

Er zijn inmiddels 7 groepen. Iedere zaterdagochtend vanaf 10:00 uur wordt op en om het erf geveegd/geharkt etc. vuilnisbakken geleegd en kruiwagens met mest geleegd. Iedere daaropvolgende dinsdagavond 19.00 uur wordt er weer geveegd en indien noodzakelijk overige werkzaamheden. Toezichthouders zijn meestal leden uit het bestuur.

Tijdelijke aangepaste regeling van toepassing i.v.m. Coronamaatregelen

Kantinediensten

Het draaien van een bardienst tijdens openingstijden van kantine. Dit houdt voornamelijk in: verkoop van de aangeboden waren, zoals o.a: koffie/thee, frisdrank, bier, wijn, snoep, chips, snacks en ijs. Kantinedienst max. 3 uur per dienst.

Tijdelijke aangepaste regeling van toepassing i.v.m. Coronamaatregelen

Alle diensten zijn opgemaakt in een overzicht, deze zijn te bezichtigen op de website: www.spalandruiters.nl op de besloten ledenpagina. Bij ziekte/vakantie etc. dient men zelf voor vervanging zorg te dragen. Onderling mag uiteraard geruild worden.

Wanneer een corvee niet uitgevoerd wordt, zijn wij genoodzaakt hier een boete voor op te leggen !!